Returer

1. Returpolicy

Vi verkar under Konsumentköpslagen och Distansavtalslagen. Detta innebär att du som kund har rätt att returnera eventuella köp inom 14 dagar, utan särskild anledning.

Produkter ska returneras i väsentlig och oförändrat skick samt i originalförpackningen. Vi förbehåller sig rätten att debitera kunden om något saknas, såsom bruksanvisning eller förpackningsmaterial.

Kontakta oss gärna om du är tveksam.

2. Returnera produkter

1. Fyll returformuläret för att registrera en retur.

2. Bifoga en kvittokopia och ett ifyllt returformulär i ditt paket.

3. Spara kvittot från postkontoret ifall försändelsen tappas bort under transporten.

4. Du får en återbetalning inom några dagar.

Du som kund står för portot när du returnerar en produkt via din ångerrätt. Packa föremålet bra eftersom du som kund har ansvar över produkten tills den når oss.

MinVape.se tar inget ansvar för paket som inte skickas tillbaka via spårning.

Du är ansvarig för att returen skickas välpackad och inte förstörs.

Återbetalninger sker oftast inom några dagar men max inom 30 dagar.

3. Reklamation

Vi besiktiar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

4. Hur gör man en reklamation?

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till info@minvape.se där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Kontakta oss

Vill du göra en retur eller en reklamation?