Vi erbjuder Klarna som betalningsmedel online.

Köpvillkor & betalningar

Generella villkor: MinVape.se förhåller sig och opererar inom Konsumentköplagen och Distansavtalslagen.

Åldersgräns: Vi tillämpar 18 års åldersgräns på alla våra produkter online och i butikerna. Oavsett om du beställer produkter som inte omfattas av tobakslagen som tex batterier, bomull eller shortfills.

Betalningsätt: Vi erbjuder Klarna som betalninsmedel i vår online butik.

Försäljning: Vi säljer inga produkter utanför Sverige till andra länder.

Köpvillkor

1. Om oss

Företaget har sitt säte i Borås & Jönköping. Företagets postadress är Österlånggatan 33, 50334 Borås.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@minvape.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

2. Åldersgräns

För att handla i vår online och fysiska butiker måste du ha fyllt minst 18 år.

Med hjälp av Klarna så måste köparen identifiera sig och då kontrolleras det att köparen är myndig.

Skulle vi misstänka att våra produkter hamnar hos omyndiga personer förbehåller vi oss rätten att avbryta beställningen och kontakta polisen.

3. Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@minvape.se.

Beställningen är bindande i samband med att du genomför din beställning.

Om du har gjort en beställning av misstag, kontakta oss direkt!

4. Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Vi förbehåller oss rätten att göra prisändringar enligt nya skattesatsningar.

5. Specialerbjudande

Våra erbjudande är tidsbegränsade och produkterna säljs så länge dom finns i lager.

6. Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

7. Ångerätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

8. Vid nyttjande av din ångerrätt

Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss info@minvape.se. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

9. Reklamation och klagomål

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

10. Hur gör man en reklamation?

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till info@minvape.se där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

11. Distansförsäljning

Vi har ingen distansförsäljning för produkter som omfattas av tobakslagen till andra länder utanför Sverige.

12. Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

13. Ändringar i köpvillkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

14. Tvister

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr

Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

Betalningar

1. Klarna

Klarna: Identifiera dig genom Klarna och välj betalningsmetoden som passar dig bäst. De vanligaste betalningsmetoderna är Betala senare (Faktura), Finansiering (Slice It), Kort, Betala nu (Banköverföring) eller annan direktbetalning. Allt är lika säkert.

Klarna Checkout & Användarvillkor